Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed

Adana Fetiş Escort Selin Y

| Adana Fetiş Escort | 12 Eylül 2025

adana-fetis-escort-selin-y

Adana Fetiş Escort Selin Y
Adı: Selin
Yaş: 31
Şehir: Adana
Meslek: Yazılım Mühendisi
Eğitim: Üniversite Mezunu
Medeni Durum: Bekâr
Boy / Kilo: 1.69 / 59 kg
Saç / Göz Rengi: Siyah / Kahverengi
Hobileri: Kod yazmak, kitap okumak, koşu yapmak, doğa gezileri, film izlemek

Merhaba! Ben Selin. Adana’de yaşayan bir yazılım mühendisi olarak teknoloji ve yaratıcılıkla iç içe bir hayat sürüyorum. İşimi severek yapıyorum çünkü her gün yeni bir problem çözüyor ve kendimi geliştiriyorum. Teknolojinin hayatımızı kolaylaştırma gücüne inanıyorum.

Kişilik olarak analitik düşünmeyi seven, sabırlı ve pozitif biriyim. Yeni insanlarla tanışmayı ve derin sohbetler etmeyi seviyorum. Sosyal hayatımı dengede tutmaya çalışırım ve arkadaşlarım beni güvenilir, zeki ve yardımsever biri olarak tanır.

Boş zamanlarımda kitap okumak, özellikle bilim kurgu ve felsefe türlerini tercih etmekten keyif alırım. Koşu yapmak ve doğa gezilerine çıkmak ise hem fiziksel hem de zihinsel sağlığımı korumamı sağlar. Film izlemek ise bana farklı dünyalara açılan kapılar sunar.

Burada tanışmak istediğim kişi; zeki, anlayışlı, saygılı ve hayatı paylaşmaya hazır biri. İlişkide karşılıklı güven ve samimiyet benim için öncelikli. Beraber hem eğlenebileceğimiz hem de zor zamanlarda birbirimize destek olabileceğimiz bir partner arıyorum. İyi iletişim kurabilen ve gerçek duygularla bağ kurabilen birini tanımak isterim.

Adana’in eşsiz doğasında birlikte yürüyüşler yapmak, sahil kenarında sohbet etmek ve yeni yerler keşfetmek istiyorum. Hayat dolu, pozitif ve hedefleri olan biriyle güzel bir yolculuk paylaşmak hayalim.

Son olarak belirtmek isterim ki, bazen dijital platformlarda “Adana escort” gibi ifadeler yanlışlıkla bazı profillere eklenebiliyor. Bu profil tamamen yasal, saygılı ve ciddi bir tanışma amacıyla hazırlanmıştır.

Eğer sen de samimi ve güvenilir bir ilişki arıyorsan, belki de burada yeni bir başlangıç yapabiliriz. Çünkü hayat, paylaşıldıkça daha anlamlıdır.

No views yet

  

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.